32η Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στα Γραφεία του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε η 32η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α. Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η προσέλευση των Μελών του χαρακτηρίζεται ικανοποιητική με την συμμετοχή αξιόλογων Μελών του Συνδέσμου.

Την Γενική Συνέλευση προσφώνησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Υπτχος (Ι) εα Δημήτριος Λαζάρου ο οποίος καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, ανέπτυξε με σπαρτιατικό και μεστό λόγο την πορεία και τους στόχους του Συνδέσμου, εκφράζοντας την θετική γενική εντύπωση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α, την χρονιά που πέρασε.

Ο Γεν. Γραμματέας Γιάγκος Βουτσινάς που έλαβε τον λόγο στην συνέχεια, ανέπτυξε λεπτομερώς και μέσα από μία καλά προετοιμασμένή οπτικοακουστική παρουσίαση, τις δράσεις μία-μία, την συμμετοχή και τις επιτυχείς εκδηλώσεις του Συνδέσμου, κυρίως αυτές που με τα χρόνια έχουν θεσμοθετηθεί και αντιπροσωπεύουν την εικόνα του προς την Κοινωνία.

Στην συνέχεια ο Ταμίας του Συνδέσμου ανέπτυξε τα δεδομένα της οικονομικής χρήσης του 2015, όπως αυτά εξέφρασαν με αριθμούς τις προλεχθείσες δράσεις του.

Γιά το 2016, οι στόχοι έγιναν ακόμη πιό συγκεκριμένοι και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση των οικονομικών του Συνδέσμου ώστε, σε αυτές τις δύσκολες ώρες γιά Όλους, να μπορέσει να ανταποκριθεί επάξια στους Σκοπούς του,  κρατώντας όμως κατά το δυνατόν μιάν ομαλή διαχείρηση των Οικονομιών του, με γνώμονα και σε συνάρτηση με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι ο Σύνδεσμος των Βετεράνων της Πολεμικής Αεροπρίας, ζεί, παράγει και αναπτύσσεται με ίδιους πόρους, μόνον με τις Συνδρομές και τις Οικονομικές ενισχύσεις των Μελών του, είναι δηλαδή, αυτοχρηματοδοτούμενος.

Μετά από συζήτηση και επιπλέον ενημέρωση, τόσο η Χρήση 2015 όσο και ο Προϋπολογιμός γιά το 2016 έγιναν δεκτά από την Γεν. Συνέλευση.

Η Συνέλευση τελείωσε ευχάριστα γύρω από τον μικρό μπουφέ που είχε “στηθεί” και οι συζητήσεις μεταξύ των Βετεράνων ήσαν ζωηρές και εγκάρδιες.

Οι ευχές γιά Καλό Πάσχα συνόδευσαν την υπόσχεση της επόμενης συνάντησης-εκδήλωσης που θα γίνει στις 13 Μαϊου 2016 με την καθιερωμένη επίσκεψη στο Άργος , στο 2ο Δημ. Σχολείο, τιμώντας έτσι την ιστορική μεταφορά και λειτουργία της Σχολής Αεροπορίας το 1940 και στο συγκεκριμένο Σχολείο, καθώς και την επέτειο της λήξης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου τον Μάϊο του 1945, βραβεύοντας παράλληλα, την καλύτερη έκθεση της 6ης Τάξης με θέμα πάντα την Αεροπορία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και τα Μέλη του, εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και ιδιαίτερα σε αυτούς που κρατούν ελεύθερους τους Ελληνικούς Ουρανούς και αναμένουμε όλοι την επόμενη συνάντησή μας στις 13 Μαϊου 2016.

Από την Γραμματεία του Συνδέσμου.

Επισυνάπτονται μερικές φωτογραφίες από την Γεν. Συνέλευση.