Στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Αεροδικείου στους Αμπελοκήπους, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βετεράνων της Πολεμικής Αεροπορίας έκοψε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου την Βασιλόπιττά του.

Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Υπτχος (Ι) εα Δημήτριος Λαζάρου εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου, τίμησε τον Βετεράνο Απτχο (Ι) εα Ηρακλή Ναούμ για την πολυσχιδή και άοκνη συμβολή του στην ανάδειξη του ΠΑΣΥΒΕΤΑ, απονέμοντάς του τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου στον οποίον υπήρξε επιτυχημένος Πρόεδρος.

Την πίττα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γκούσκος, ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε τον ΠΑΣΥΒΕΤΑ για την ευγενή συνδρομή του στον εξοπλισμό των χώρων Λατρείας των δύο Αεροπορικών Σχολών (ΣΙ & ΣΤΥΑ) στη Δεκέλεια.

Την εορτή μας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξχος (Μ) Γεώργιος Μπελδέκος ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΑ, ο Σμχος (ΜΕ) Εμμανουήλ Κουλούρης ως εκπρόσωπος της ΔΑΕ, ο επίτιμος ΔΑΥ Απτχος (Ι) εα Κοσμάς Βούρης, ο Βετεράνος Ταξχος (Ι) εα Γ. Παντελίδης από την RAFA Αθηνών και οι εκπρόσωποι των αδελφών σωματείων ο Υπτχος (ΤΑΜ) εα Ε. Τσαούσογλου από την ΑΑΚΕ, ο Απτχος (Ι) εα Ε. Γεωργούσης από τον ΣΑΣΙ-Ίκαρο, ο Υπτχος (Μ) εα Ν. Μαργαρίτης από τον ΕΣΜΑ, ο Αμχος (ΥΥΔ) εα Κ. Λιόζης από τον ΣΑΣΥΔΑ, ο Απτχος (Ι) Γ. Γερούλης από τον ΟΣΜΑ-Ίκαρος και ο Μύρων Γιαννακάκης από τον Σύλλογο Φίλων Π.Α. ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ.

Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ των πολλών Μελών και Φίλων του Συνδέσμου και ο Απτχος (Ι) εα Ηλίας Τσαμουσόπουλος, ο Απτχος (Ι) εα Φ. Φωτιάδης-Νεγρεπόντης, ο Υπτχος (Ι) εα Α. Στραβοπόδης, ο Βετεράνος της 335ΜΔΒ Σμχος (Μ) Γ. Γαλανός κ.α.. Τα δύο φλουριά έπεσαν, το μεν ένα στον Ειδ. Γραμμ. του ΠΑΣΥΒΕΤΑ Ασμχο (ΤΥΤ) εα Κ. Ρώτα και το άλλο, στην κυρία Μαρία Ζαφειροπούλου, κόρη του Βετεράνου Σγου (Ι) εα Πούλιου Ζαφειρόπουλου.

Η εκδήλωση έληξε με πλούσιο μπουφέ στην διάρκεια του οποίου, μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα ανταλλάχθηκαν ευχές και μοιράστηκαν στους παρόντες ημερολόγια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι Βετεράνοι της Π.Α. εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά και σας περιμένουν στις προσεχείς εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α που θα γίνουν:

Α) Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:00πμ, ομιλία του Σγου Δρ. Δημητρίου Βογιατζή «ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ Π.Α. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ»

Β) Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στις 11:00πμ, ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Επγο (ΤΥΜ) εα Παναγιώτη Καλαμάρα και θέμα: «ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΟΜΕΝΑ DRONES-UAV».

Και οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν στα γραφεία μας στην οδό Δημ. Σούτσου 40, 3ος όροφος, στους Αμπελοκήπους.

Γραμματεία ΠΑΣΥΒΕΤΑ                          Πρόεδρος

Γ. Βουτσινάς                                Δ. Λαζάρου

Γιος Βετεράνου ΠΑ                               Υπτχος (Ι) εα

 

Επισυνάπτεται πλήθος φωτογραφιών από την Πρωτοχρονιά 2018 του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α, τις οποίες «τράβηξε» και προσέφερε ο πάντα ακούραστος και εκλεκτός φίλος του Συνδέσμου Βασ. Κατινιώτης. Τον ευχαριστούμε θερμά γιά την προσφορά του.