Τελευταίο Ταξείδι Αχιλλέα Αυδή Σμχου (ΤΥΤ) ε.α.

Στις 12 Απριλίου 2017, η Πολεμική Αεροπορία με αντιπροσωπεία Αξιωματικών της, η Οικογένεια του Εκλιπόντος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βετεράνων της Πολεμικής Αεροπορίας και πλήθος Συναδέλφων, με συγκίνηση και δέουσες τιμές, συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξείδι τον Αχιλλέα Αυδή Σμχο (ΤΥΤ) ε.α. από το Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Επικήδειους εκφώνησαν Αξιωματικός του ΓΕΑ που αναφέρθηκε στο ιστορικό της πορείας του εκλιπόντος στις Τάξεις της και τα Παράσημα και Μετάλλια που του απενεμήθησαν γιά την δράση και προσφορά του στην Π.Α. και ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α, Δημήτριος Λαζάρου, Υπτχος (Ι) ε.α. τιμώντας την παρουσία του Σμχου Αχιλλέα Αυδή επί έτη ως Μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Ακολουθεί ο επικήδειος όπως τον εκφώνησε ο Κος Δημ. Λαζάρου.

“Αγαπητμένε Συνάδελφε Αχιλλέα,

Πριν μία ημέρα έκλεισες τον κύκλο της ζωής σου.

Υπήρξες ένα άτομο το οποίο άφησε το σημάδι του στο Τεχνικό Σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας, με τις γνώσεις σου, την καλοσύνη σου, το ήθος και την επαγγελματική οντότητα.

Ακούραστοι σύντροφοι στις καλές και κακές στιγμές της ζωής σου, η γυναίκα σου και τα παιδιά σου που στάθηκαν δίπλα σου με κουράγιο και αγάπη στις δύσκολες τελευταίες στιγμές που περάσατε.

Η πορεία σου μέσα στις τάξεις της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών της Αεροπορίας καθώς και η αδιάκοπη προσφορά σου στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βετεράνων της Πολεμικής Αεροπορίας, υπήρξε σημαντικώτατη.

Σμήναρχε Αχιλλέα Αυδή, όλοι εμείς που ζήσαμε μαζύ σου σαν Συνάδελφοι στις πίστες των αεροδρομίων και στον στίβο των κοινωνικών δραστηριοτήτων, απόστρατοι πιά, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

Καλό σου ταξείδι…”

Αυδής-Αχιλλέας-Σμχος-(ΤYT)ε.α