ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α – ΗΜΕΡΙΔΑ DRONES – UAVs – UAS, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στις 19 Μαρτίου, στα γραφεία του Συνδέσμου, μπροστά σε ένα “διψασμένο” γιά ενημέρωση ακροατήριο, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα αφιερωμένη στα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη και το Μέλλον τους.

Την Ημερίδα προσφώνησε ο Πρόεδρος του  Συνδέσμου Απτχος (Ι) εα Δημήτριος Λαζάρου και είχε 2 σκέλη: στο πρώτο, ο Ασμχος εα Κων/νος Ρώτας παρουσίασε, με επιμέλεια συγγραφής Επσγου εα Π. Καλαμάρα, μία ιστορική αναδρομή της παρουσίας και διαχρονικής εξέλιξης των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, με περίσσιες λεπτομέρειες και  προβολή ιστορικών videos. παραδίδοντας την σκυτάλη στον Απτχο (Ι) εα Γεώργιο Γερούλη γιά το δεύτερο σκέλος της Ημερίδας.

Ο Απτχος (Ι) εα Γ. Γερούλης, ένας πολύμορφος και ακαδημαϊκός γνώστης της ανάπτυξης και σύγχρονης χρήσης των ΜΕΑ, με απόλυτα καταλυπτό τρόπο, έδωσε την απαραίτητη πληροφόρηση που αφορά την εξέλιξη στην χρήση των ΜΕΑ ως ενός σύγχρονου και με μεγάλο Μέλλον στην Πολεμική Αεροπορία και όχι μόνον.

Η Ημερίδα τελείωσε με “βροχή” ερωτήσεων προς τους παρουσιαστές, με μόνο περιορισμό την ώρα και την εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου έκφραση ευαρέσκειας και ευχαριστιών προς τους συντελεστές της παρουσίασης αυτής από τον Πρόεδρο Απτχο (Ι) εα Δ. Λαζάρου.

Τα snacks και τα αναψυκτικά μετά το πέρας, έδωσαν την ευκαιρία στους παριστάμενους να συνεχίσουν την κουβέντα και την ανταλλαγή απόψεων.

Επισυνάπτονται ενδεικτικές από την Ημερίδα φωτογραφίες.

Εκ της Γραμματείας

01 01a 02 02a 03 04 05 06 07 08 09 11 12 13 14 14a 1615