Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α παρουσιάζει την “Ιστορία του Τεχνικού Σώματος της Π.Α.”

 

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΥΒΕΤΑ,

Στις 30 Οκτωβρίου 2017, στα γραφεία του Συνδέσμου, έγινε η παρουσίαση του πρώτου τόμου της «Ιστορίας του Τεχνικού Σώματος της Ελληνικής Π.Α.» του Επγου εα Παντ. Χειμαριού.

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στους συμμετέχοντες ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Υπτχος (Ι) εα Δημ. Λαζάρου, ακολούθησε ο Επγος Παντ. Χειμαριός, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό και τις δυσκολίες του συγγραφικού του έργου. Τον συγγραφέα ακολούθησε η άκρως εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Δρα Αεροπορικής Ιστορίας Σγου Δημ. Βογιατζή.

Ακολούθως, ο συνάδελφος του Επγου Παντ. Χειμαριού και συμμαθητής του στην 9η σειρά ΣΤΥΑ Επγός εα Σεβαστός Βλαχογιάννης αναφέρθηκε σύντομα αλλά περιεκτικά στο παρουσιαζόμενο συγγραφικό έργο. Την παρουσίαση έκλεισε σύντομη αναφορά στο πνεύμα που διαπνέει το έργο του συγγραφέα από το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α Νίκο Τζάντα.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α, ο οποίος επέδωσε στον Επγο εα Παντ. Χειμαριό Αναμνηστικό Δίπλωμα του Συνδέσμου για το σημαντικό αυτό έργο του, και ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι παρόμοιας εξειδίκευσης την θαυμάσια πρωτοβουλία του συγγραφέα, ώστε μέσα στην αεροπορική οικογένεια να αναγνωρίζεται πάντοτε και να προβάλλεται όπως της αξίζει η συμβολή όλων των παραγόντων της πτήσης προς δόξαν της αεροπορικής ιδέας.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την εκδήλωση, την οποία κάλυψε φωτογραφικά ο δραστήριος Φίλος του Συνδέσμου Βασίλης Κατινιώτης, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, το εισηγητικό και τα συμπεράσματα όπως αυτά παρουσιάσθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, καθώς και ο Πρόλογος του Έργου του Σγου Δημ. Βογιατζή που αποτέλεσε τον κορμό της παρουσίασής του, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή του στην Ημερίδα μας.

Εκ του Δ.Σ.

IMG_8589IMG_8603IMG_8611
IMG_8617IMG_8624IMG_8555IMG_8585IMG_8632IMG_8661IMG_8647IMG_8592IMG_8669IMG_8640

 

 

 

 

Παρουσίαση βιβλίου Επγου Παντ. Χειμαριού

Προλογικό Σημείωμα Σγου Δημ. Βογιατζή