Κοπή Πίττας ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α 2016

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Αεροδικείο Αθηνών έγινε η κοπή της Βασιλόπιττας του ΠΑΣΥΒΕΤΑ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατό περίπου Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου, μαζί με συγγενείς τους , ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του ΑΓΕΑ  Ταξχος (Ι) κ. Καλόγερος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) εα Κων/νος Ιατρίδης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΙΠΑ κ. Παπασταύρου, ο αντιπρόεδρος της ΑΑΚΕ Απτχος (Ι) εα Ηρακλής Ναούμ, ο αν. αντιπρόεδρος του ΣΑΣ Ασμχος (ΤΕΑ) εα κ. Βούλγαρης, ο εκπρόσωπος του ΔΣ του ΣΑΣΥΔΑ Ασμχος (ΥΥΔ) κ. Λιοζίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ κ. Γιαννακάκης, και από την Ελληνική Εστία Παπάγου η κα. Μ. Οικονόμου.

Στη διάρκεια της κοπής της Βασιλόπιττας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτχος(Ι)εα Δημήτριος Λαζάρου τίμησε με την πλακέτα του Συνδέσμου τον Επίτιμο πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο(Ι)εα Κων/νο Ιατρίδη για την σημαντική υποστήριξη της ΕΑΑΑ προς τον ΠΑΣΥΒΕΤΑ στην διάρκεια της προεδρίας του, τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης στον Ιωάννη Σιμωνίδη γιό του αειμνήστου Υπτχου(Ι) Όμηρου Σιμωνίδη για το έργο που προσέφερε ο πατέρας του στον Σύνδεσμό μας  ως αντιπρόεδρος του ΔΣ και τέλος αναμνηστική πλακέτα στα μέλη του ΔΣ Γιάγκο Βουτσινά και Νίκο Τζάντα για την πολύχρονη προσφορά τους στον ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α.

Από τους Βετεράνους της Αεροπορίας μας παραβρέθηκαν οι:  Απτχος εα Γ. Πλειώνης, ο Υπτχος εα Π. Καραγιάννης, οι Ταξχοι εα Β. Σαχαρίδης και Χ. Τσέρτος, οι Σμχοι εα κ. Π. Καρανάσος, Γ. Γαλανός, Ε. Μπέλτσιος, Ν. Φίλης, Ι. Κατζαγιαννάκης, Β. Παναγιάρης, Α. Παπαιωάννου, και οι Ασμχοι εα Κ. Ζαρκωτός και Γ. Λούτας καθώς επίσης και ο Αιγυπτιώτης υπαξιωματικός Γ. Ξενάκης.

Μετά το τέλος της κοπής της πίττας, ακολούθησε μικρή δεξίωση με πλούσιο μπουφέ και πολύ συζήτηση μεταξύ όλων των προσκεκλημένων. Τα φλουριά της φετινής πίττας, που ήσαν από ένα βιβλίο του Ταξχου(Ι) Κ. Δημητρουλόπουλου «Στα ύψη των μαχητικών αεροσκαφών», έτυχαν στον  Βετεράνο Ταξχο(Ι)εα Χαρ. Τσέρτο και στην κα. Κουμεντάκου.

 

Επόμενη εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπορίας είναι η καθιερωμένη ετήσια ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ που θα γίνει στα γραφεία μας την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.

Από την Γραμματεία του Συνδέσμου

Γιάγκος Βουτσινάς